Fototjänster

Porträtt / Företag

Om du är läkare, företagare, ingenjör eller kanske en filosof, vill du lämna ett bestående intryck för kommande generationer. Med konstbelysning producerar vi högklassiga bilder. 80,-

Familjeporträtt

Som det gamla ordspråket lyder, du kan välja dina vänner men inte din familj. Ett underbart tillfälle att samla hela släkten till ett porträtt.

Barnporträtt

Barn är spontana vilket gör stunden spännande. Vi kan lära oss mycket av dem. Som far känner jag till det tryck som föräldraskap kan ge, det är därför jag lägger mycket tid vid fotografering av småttingarna. Jag inkluderar också föräldrarna, så att barnet känner sig tryggt.

Graduerings porträtt

Föräldrars stoltaste ögonblick, när barnet har studerat flitigt och nu är det skördetid. Medan vi fotograferar studenten, kan föräldrarna hjälpa till med processen, så det blir mer minnesvärt. Ett kvalitets porträtt behåller sitt värde.

Bilder för sociala media

Trött på samma lama Facebook, LinkedIn profilbild? Kanske söker du ett nytt jobb och vill sticka ut från mängden. Oroa dig inte, vi är här för att ge dig ett friskt och elegant utseende. 90,-

Passbilder

Vi fotograferar alla pass nationaliteter och visum. 45,-

Bröllop studio porträtt

I studio förhållanden är du alltid skyddad från klimatelementen. Vi kan fotografera något som du önskat sedan barndomen eller du kan luta dig tillbaka och låta kaptenen styra fartyget. Vi använder kvalitetsbelysning för att ge det mest unika resultatet.

Miljö bröllops porträtt

När man fotograferar bröllop kommer man att tänka på sommaren. I verkligheten kan alla årstider utnyttjas. Vi planerar alltid i förväg platsen och tar naturligtvis hänsyn till dina önskemål. Allt du behöver är en nypa salt och lite peppar för ett framgångsrikt resultat.

Bröllops reportage

Bröllopsparet, prästen och gästerna är huvudpersonerna. Allt som händer från början till slut dokumenteras av fotografen, vilket gör evenemanget mer spontant.

Royal bröllopspaket

Du har bestämt dig för att spendera överdådigt, ordet budget låter främmande för dina öron. Detta all-inclusive paket är för det bestämda paret. Paketet innehåller två fotografer och en makeup artist. Vi fotograferar evenemanget  från kyrkan till bröllopsfesten. Evenemanget kommer också att spelas in från alla drone vinklar och en kort film kommer att inkluderas.

Restaurering av gamla bilder

Bilder från början av seklet har starka känslomässiga värden. Vi återställer små, medelstora och stora negativ till bilder. Vi återställer också gamla slitna bilder.